Gietvloer-vloeren.nl

home > vloeren > betonlook

Betonlook

Betonlook vloeren hebben een prachtige natuurlijke uitstraling. De betonlook is bovendien toepasbaar binnen ieder interieur. Een betonlook gietvloer is een gietvloer met een vleug of tekening. Een betonlook vloer heeft echter verschillende betekenissen. Het kan gaan om vloeren van het bedrijf betonlook of zoals op deze pagina toegelicht een gietvloer met een betonlook uitstraling.

 

De betonlook gietvloer wordt in verschillende lagen over de ondergrond heen gegoten. Hierdoor is de betonlook gietvloer vlak en volledig naadloos. Het beton design in de gietvloer wordt verkregen door tijdens het aanbrengen van de gietlaag twee kleuren te mixen. Het resultaat is een modieuse, makkelijk te onderhouden, slijtvaste vloer met de natuurlijke uitstraling van een betonvloer.

 

Betonlook vloeren en vloerverwarming

De betonlookvloer uit ons assortiment voelt van zichzelf al warm aan. In combinatie met vloerverwarming kan deze gietvloer echter ook zeer goed worden toegepast.

Onze betonlook gietvloer is in vele kleurcombinaties verkrijgbaar. U kunt deze gietvloer hierdoor perfect aan laten sluiten op uw interieur.

 

Betonlook gietvloeren - Uniek en onderhoudsarm

Een betonlook vloer is zoals al onze gietvloeren onderhoudsarm en volledig poriŽndicht. Vloeistoffen als water, wijn en vruchtensappen kunnen dus niet in de betonlook vloer dringen. Een betonlook gietvloer is hierdoor makkelijk te onderhouden en zeer hygiŽnisch.

De betonlook vloer is naast betonachtige grijstinten leverbaar in alle RAL of NCS kleuren. Door de variatie in de verwerkte kleuren en het patroon dat op ambachtelijke wijze door ons applicatie team wordt aangebracht is iedere betonlook vloer uniek. De vloeren zijn stijlvol, hebben een ruimtelijk effect op uw inerieur en zorgen voor jarenlang gebruikersgenot.

 

Een betonlook gietvloer heeft een natuurlijke uitstraling en geeft een stijlvol en modern uiterlijk aan uw interieur.

 

Meer informatie over de betonlook vloer?

Heeft u vragen over onze betonlook gietvloer, stel uw vraag dan via nummer Bel ons voor meer informatie over de betonvloer als ondergrond voor onze gietvloer beton.0314 - 39 18 14, wij staan u graag te woord. Wilt u een prijsindicatie voor het aanbrengen van de betonlook gietvloer in uw woning of kantoor?

Vraag dan hieronder geheel vrijblijvende een offerte aan.

Een warme gietvloer met de natuurlijke betonlook uitstraling. Een betonlook uitstraling wordt verkregen door de vloer in twee kleuren te gieten. Een betonlook uitstraling met onze gietvloer beton. De betonlook gietvloer met de tekening van een betonvloer toegepast in een badkamer. Een betonlook gietvloer heeft een zeer ruimtelijk effect. Een betonlook uitstraling de gietvloer beton.

"We maakten ons zorgen over de kleur van de vloer"

Wij zijn bijzonder goed geholpen door jullie adviseur. Door het uitgebreide kleuradvies van de Smit Vloeren adviseur hebben we een uitstekende keuze gemaakt!

Lisa Meeuwsen & Simon Koole

"We zijn goed ontvangen, kregen deskundig advies en een goed product"

Wij zijn erg tevreden over de service van Smit Vloersystemen. Ook het belletje na de levering of alles in orde was, werd door mijn vrouw gewaardeerd.

Met vriendelijke groet, Peter Brokking

Meer informatie over de opbouw van onze betonlook gietvloer met een natuurlijke beton uitstraling vind u bij het onderdeel 'Technische informatie gietvloeren'
Klanten over onze betonlook gietvloeren, epoxyvloeren, en onze custom-made gietvloer.
Offerteaanvraag voor hoogwaardige gietvloeren, betonvloeren, epoxyvloeren, betonlook gietvloer, grindvloeren met de NOA afbouwgarantie.
Foto overzicht van de verschillende toepassingen van gietvloeren waaronder onze gietvloer beton.
Share |
Share |

Copyright © 2019 Gietvloer-vloeren.nl All rights reserved. | Site Map | Webdesign