Gietvloer-vloeren.nl

home > vloeren > beton vloeren

Beton vloeren

Beton vloeren zijn gietvloeren met een cementgebonden basis. In de bouw worden beton vloeren vaak gebruikt om te egaliseren of als basis ondergrond. Als ondergrond basis voor uw interieur zijn beton vloeren echter een stuk minder geschikt.

 

Een opsomming met rederen waarvoor beton vloeren niet geschikt zijn als vloerafwerking voor een woning of kantoor staat hieronder vermeld:

 

  • Beton vloeren zullen altijd stof af blijven geven.
  • De werking van de ondergrond kan door beton vloeren niet goed worden opvangen.
  • Omdat beton vloeren niet poriëndicht zijn kunnen water en andere stoffen eenvoudig in de vloer doordringen .
  • Als gevolg hiervan zullen beton vloeren veel last van vlekvorming hebben.
  • Het aantal kleuren waarin beton vloeren geleverd kunnen worden is zeer beperkt.
  • Beton vloeren zullen zonder vloerverwarming in tegenstelling tot onze gietvloer beton altijd koud aan voelen.

 

Beton vloeren look

De zeer natuurlijke uitstraling van beton vloeren geeft daarentegen wel een modern en stijlvol uiterlijk aan uw interieur of kantoor omgeving.

Een gietvloer met de uitstraling van een betonvloer.De natuurlijke uitstraling van beton vloeren gecombineerd met het comfort en onderhoudsgemak van een gietvloer heeft bij ons geresulteerd in de ideale oplossing "de gietvloer beton".

Deze gietvloer heeft door een vleug of tekening dezelfde uitstraling als beton vloeren.

 

Door gebruik te maken van verschillende grijstinten tijdens het gieten van deze naadloze vloer wordt de tekening van beton vloeren gecreëerd. Een dergelijk gietvloer beton kan echter ook in warme aarde tinten worden uitgevoerd, waardoor een geheel andere uitstraling ontstaat. De gietvloer heeft dan nog steeds de tekening van een beton vloer maar komt zo ineens schitterend tot zijn recht in een landelijk, modern, of klassiek interieur.

 

Neem gerust contact met ons op voor vragen of een deskundig advies via Voor meer informatie over beton vloeren als ondergrond voor onze gietvloer beton kunt u ons vrijblijvend bellen.0314 - 39 18 14, wij zijn u graag van dienst. Voor een prijsindicatie voor het aanbrengen van de gietvloer beton in uw woning of kantoor kunt u geheel vrijblijvende een offerte aanvragen.

Een beton vloeren look warme gietvloer met de natuurlijke uitstraling van beton. Een betonvloer uitstraling door bij het gieten twee kleuren te combineren. Een kantoor ruimte met een beton vloeren gietvloer. De Beton vloeren gietvloer toegepast in licht tinten in een badkamer. Een kantoorruimte met een beton vloeren look. Een stoere beton vloeren uitstraling.

"Onze gietvloer ligt er prachtig bij, bedankt voor dit geweldige resultaat"

Wij willen jullie nogmaals bedanken voor de goede vloeradviezen die jullie ons gegeven hebben. Van het resultaat genieten wij iedere dag. Onze gietvloer ligt er prachtig bij.

Mirjam en Robert Scholte

"Wij zijn blij dat we voor jullie hebben gekozen."

Na goed onderzoek zijn we blij dat we met jullie in zee zijn gegaan. Jullie zijn zeer professioneel te werk gegaan en de vloeren zien er SUPER uit. P.s. mijn zwager zal jullie ook benaderen.

Hans Rutten & Gwen van der Graaff

Meer informatie over de opbouw van onze gietvloer beton die perfect over beton vloeren kan worden gegoten vind u bij het onderdeel 'Technische informatie gietvloeren'
Klanten over onze beton vloeren, gietvloeren, epoxyvloeren, en onze betonlook gietvloer.
Offerteaanvraag voor hoogwaardige beton vloeren, gietvloeren, epoxyvloeren, betonlook gietvloer, grindvloeren met de NOA afbouwgarantie.
Beton vloeren, Gietvloeren, epoxyvloeren, betonlook gietvloer en grindvloeren met de NOA afbouwgarantie.
Share |

Copyright © 2019 Gietvloer-vloeren.nl All rights reserved. | Site Map | Webdesign