Gietvloer-vloeren.nl

home > vloeren > betonnen vloeren

Betonnen vloeren

Betonnen vloeren zijn vloeren met een cementgebonden basis. Hierdoor zijn betonnen vloeren alleen geschikt als ondergrond of om te egaliseren.

Betonnen vloeren die geschikt zijn voor interieurs noemen we gietvloeren. Deze vloeren worden gemaakt door verschillende lagen kunststof over elkaar te gieten. Indien bij één van de gietlagen gebruik wordt gemaakt van twee verschillende kleuren kan er een vloer gegoten worden met een natuurlijk uitstraling die overeenkomt met de uitstraling van betonnen vloeren.

 

Betonnen uitstraling

Gietvloeren zijn er in vele kleuren. Om de natuurlijke uitstraling van betonnen vloeren te benaderen zal deze uitgevoerd worden in grijstinten. Gietvloeren met de mooie uitstraling van betonnen vloeren zonder de nadelen hiervan wordt door ons geleverd onder de naam gietvloer beton.

 

Deze gegoten vloeren vormen een goede basis voor uiteenlopende interieurs en zijn uitermate geschikt voor een woning of kantoor. De gietvloer wordt in verschillende lagen over de betonvloer heen gegoten. De betonvloer is hiervoor een ideale ondergrond. Gietvloeren zijn eenvoudig te onderhouden en zijn naadloos omdat ze zijn gegoten.

 

Onze gietvloer beton voelt van zichzelf al warm aan maar kan indien wenselijk worden verwerkt in combinatie met vloerverwarming. Aangezien deze vloer in vrijwel iedere kleur(combinatie) geleverd kan worden kunt u hem perfect aan laten sluiten op uw interieur.

 

Gietvloer-vloeren.nl is een onderdeel van Smit Vloersystemen en is één van de eerste leveranciers van dit type betonnen vloeren in Nederland. Wij leggen u graag uit wat de voordelen van onze gietvloer beton zijn in vergelijking met andere betonnen vloeren.

Met uw wensen als uitgangspunt geven wij u graag een gedegen advies over de verschillende betonnen vloeren en andere giet vloeren uit ons assortiment.

 

Met dit advies kunt u dan een juiste en weloverwogen keuze maken.

 

Neem voor meer informatie over strakke, naadloze betonnen vloeren gerust contact met ons op via

Bel ons voor meer informatie over de betonnen vloeren als ondergrond voor onze gietvloer beton.0314 - 39 18 14. Onze medewerkers staan u graag te woord met een deskundig advies.

Wilt u een prijsindicatie voor een betonnen vloer, vraag dan hieronder een vrijblijvende offerte aan.

De stoere uitstraling van betonnen vloeren of wellicht toch één van onze metalic giet vloeren. Betonnen vloeren - Zeer geschikt als ondergrond voor onze gietvloer beton. Een betonnen vloeren uittraling maar dan warm in uw slaapkamer. De gietvloer beton met de uitstraling van betonnen vloeren in een badkamer. Betonnen vloeren als basis voor een moderne of klassieke woonkamer. Een in keuken toegepaste betonnen vloer.

"De persoonlijke aandacht was top!"

De Smit vloer bevalt uitstekend. Het advies dat we kregen in de showroom over de gietvloer was prima! Het vriendelijke personeel, lekkere kopje koffie , en de persoonlijke aandacht was top!

Groeten, Guido van Kempen

"Ons eigen kunstwerk is nu een pronkstuk in ons interieur."

Wij willen jullie nogmaals bedanken voor de goede vloeradviezen die jullie ons gegeven hebben. Van het resultaat genieten wij iedere dag. Onze gietvloer ligt er prachtig bij.

Michiel Scholte

Meer informatie over de opbouw van onze gietvloer beton die perfect over betonnen vloeren kan worden gegoten vind u bij het onderdeel 'Technische informatie gietvloeren'
Klanten over onze gietvloeren, betonvloeren, epoxyvloeren, en onze betonlook gietvloer.
Offerteaanvraag voor hoogwaardige gietvloeren, betonvloeren, epoxyvloeren, betonlook gietvloer, grindvloeren met de NOA afbouwgarantie.
Gietvloeren, betonvloeren, epoxyvloeren, betonlook gietvloer en grindvloeren met de NOA afbouwgarantie.
Share |

Copyright © 2019 Gietvloer-vloeren.nl All rights reserved. | Site Map | Webdesign