Gietvloer-vloeren.nl

home > vloeren > Kunststof gietvloeren

Kunststof gietvloeren

Kunststof gietvloeren hebben vele voordelen ten opzichte van andere vloer systemen, zoals tegels, natuursteen of parket. Een kunststof gietvloer is geheel naadloos, strak, slijtvast, modieus, makkelijk te onderhouden en in vele kleuren leverbaar.

Deze kunststof gietvloeren van epoxy of polyurethaan worden ambachtelijk met de hand over de ondervloer uitgegoten. Kunststof gietvloeren kunnen direct op de afwerkvloer wordt aangebracht, zijn naadloos en hebben een ruimtelijke effect op uw interieur.

 

Kunststof gietvloeren van Polyurethaan

Een kunststof gietvloer van Polyurethaan (pu) heeft een lage warmte weerstand en voelt hierdoor van zichzelf al warm aan. Indien gewenst kan deze gietvloer ook worden toegepast in combinatie met vloerverwarming. Kunststof gietvloeren van polyurethaan zijn daarnaast elastisch, waardoor zij in tegenstelling tot tegelvloeren niet hard aanvoelen. De kunststof gietvloer is in vrijwel iedere kleur leverbaar waardoor u de vloer perfect kunt laten aansluiten op uw interieur.

 

Gietvloer-vloeren.nl is een onderdeel van Smit Vloersystemen en heeft jarenlange ervaring in esthetische kunststof gietvloeren. Hierdoor bent u er bij ons van verzekekerd dat de gietvloer ambachtelijk wordt gegoten en van hoogwaardige kwaliteit is.

 

Wij bieden een ruim assortiment aan kunststof gietvloeren variërend van vloeren die zijn gegoten met twee kleuren waardoor zij een betonlook hebben tot vloeren waarin marmerkiezels worden verwerkt en vloeren met een metaalachtige schittering. Ook kan er bij gietvloeren van kunststof veel met vormgeving worden gedaan zoals het aanbrengen van motieven en kleurvakken of vooraf geprinte folies die op de vloer worden geplakt en later worden voorzien van een transparante gietvloer. Zelfs complete kunstwerken behoren tot de mogelijkheden.

 

Kunststof gietvloeren en het milieu.

Onze vloeren worden gemaakt met natuurlijke bestanddelen als plantaardige olie. Daardoor zijn onze gietvloeren volledig recyclebaar en wordt het milieu minder belast.

 

Voor vragen over kuststof vloeren kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Bel ons voor meer informatie over de betonvloer als ondergrond voor onze gietvloer beton.0314 - 39 18 14. Wilt u een vrijblijvende prijs indicatie per e-mail ontvangen? Vraag deze dan hieronder aan. Wij zijn u graag van dienst!

Vloeren van polyurethaan voelen warm aan en zijn hierdoor zijn zeer geschikt voor slaapkamers. Betonlook vloeren voor in de woonkamer. Keuken vloeren. Metallic vloeren - vloeren met een metaalachtige schittering. Vloeren waarin marmerkiezels in worden verwerkt. Vloeren met een op maat gemaakt kunstwerk.

"Ons eigen kunstwerk is nu een pronkstuk in ons interieur."

Wij verbaasden ons over de mogelijkheden die Smit Vloersystemen biedt op het gebied van kunststof vloeren en wandpanelen. Het is geweldig om je eigen kunstwerk samen te stellen.

Michiel Scholte

"Er is goed naar onze wensen geluisterd"

We zijn erg prettig geholpen. Er is goed naar onze wensen geluisterd. De uiteindelijk geleverde gietvloer en douchewand voldoen mede daardoor volledig aan onze wensen en komt prima tot zijn recht in ons interieur.

Groeten, Jos Boogers en Linda Hagers

Meer informatie over de opbouw van onze ambachtelijk gegoten epoxy of polyurethaan vloeren vind u bij het onderdeel 'Technische informatie gietvloeren'.
Klanten over onze gietvloeren, betonvloeren, epoxyvloeren, en onze betonlook gietvloer.
Offerteaanvraag voor hoogwaardige gietvloeren, betonvloeren, epoxyvloeren, betonlook gietvloer, grindvloeren met de NOA afbouwgarantie.
Gietvloeren, betonvloeren, epoxyvloeren, betonlook gietvloer en grindvloeren met de NOA afbouwgarantie.
Share |

Copyright © 2019 Gietvloer-vloeren.nl All rights reserved. | Site Map | Webdesign