Gietvloer-vloeren.nl

home > vloeren > betonvloeren

Betonvloeren

Betonvloeren zijn zeer geschikt als ondergrond voor een gietvloer met een beton design. Gietvloeren met een betonvloeren uitstraling geven uw interieur een stijlvolle, moderne uitstraling. Echte betonvloeren worden namelijk hoofdzakelijk toegepast in de bouw. Hier worden betonvloeren vaak gebruikt om te egaliseren of dienen zij als basis ondergrond. Een echte betonvloer is een gietvloer die niet geschikt is als vloerafwerking voor uw interieur.

 

De cementgebonden basis van een Betonvloeren heeft de volgende nadelen:

 

  • Betonvloeren kunnen geen werking van de ondergrond opvangen.
  • Betonvloer zijn niet poriëndicht waardoor water en andere stoffen in de vloer doordringen.
  • Hierdoor zullen betonvloeren snel vlekvorming krijgen die niet te verwijderen is.
  • Betonvloeren worden niet op kleur geleverd.
  • Zonder vloerverwarming zullen betonvloeren koud aanvoelen.

 

Betonvloeren uitstraling

Betonvloeren hebben daarintegen wel een heel natuurlijke uitstraling waardoor ze uw interieur een moderne en stijlvolle uitstraling geven.

Een gietvloer met een betonvloer uitstraling.Met onze gietvloer beton heeft gietvloer-vloeren.nl de ideale oplossing voor u. Betonvloeren zijn voor de gietvloer beton echter wel de ideale ondergrond.

Doordat de gietvloer beton met twee kleuren wordt gegoten ontstaat er een tekening die overeenkomt met de natuurlijke uitstraling van betonvloeren.

 

Het resultaat is een modieuse, elastisch, slijtvaste en naadloze vloer met een betonvloeren uitstraling die eenvoudig is te onderhouden. De gietvloer beton uit ons assortiment vloelt van zichzelf al warm. Hij is echter ook zeer geschikt om te gebruiken in combinatie met vloerverwarming.

Onze gietvloer beton is bovendien in vele kleuren verkrijgbaar zodat u de vloer perfect op uw interieur aan kunt laten aansluiten. De goede eigenschappen en van de gietvloer beton en de natuurlijke mooie betonvloeren uitstraling vormen een rustige basis voor uiteenlopende interieurs.

 

Meer informatie over de "betonvloeren uitstraling"?

Vele tevreden klanten (zowel particulier als bedrijven) ervaren dagelijks de voordelen van onze gietvloer beton. Wij geven u graag advies over een gietvloer die volledig aansluit op uw wensen.

Bel ons voor een afspraak of algemene informatie op Bel ons voor een afspraak of meer informatie over betonvloeren als ondergrond voor onze gietvloer beton.0314 - 39 18 14. Wij staan u graag te woord. U kunt onderaan deze pagina uiteraard ook een geheel vrijblijvende offerte aanvraag doen.

Betonvloeren uitstraling voor ieder interieur. De uitstraling van betonvloeren wordt verkregen door de vloer in twee kleuren te gieten. Onze gietvloer beton heeft een betonvloeren uitstraling. De betonvloeren uitstraling is perfect voor een moderne badkamer. Onze gietvloer beton met een betonvloeren uitstraling toekepast in een keuken. Het betonvloeren design is leverbaar in een scale aan kleuren.

"Ik krijg geweldige reacties over mijn gietvloer."

Ik krijg geweldige reacties over mijn gietvloer. Ik stuur mijn vrienden en Kennissen voor een gietvloer naar Smit vloersystemen. Zij geven eerlijke en goede informatie over gietvloeren en leggen alle mogelijkheden duidelijk uit.

Bakker Verzekeringen en Hypotheken

"Wij zijn blij dat we voor jullie hebben gekozen."

Na goed onderzoek zijn we blij dat we met jullie in zee zijn gegaan. Jullie zijn zeer professioneel te werk gegaan en de vloeren zien er SUPER uit. P.s. mijn zwager zal jullie ook benaderen.

Hans Rutten & Gwen van der Graaff

Meer informatie over de opbouw van onze gietvloer beton die perfect over betonvloeren kan worden gegoten vind u bij het onderdeel 'Technische informatie gietvloeren'
Klanten over onze gietvloeren, betonvloeren, epoxyvloeren, en onze betonlook gietvloer.
Offerteaanvraag voor hoogwaardige gietvloeren, betonvloeren, epoxyvloeren, betonlook gietvloer, grindvloeren met de NOA afbouwgarantie.
Gietvloeren, betonvloeren, epoxyvloeren, betonlook gietvloer en grindvloeren met de NOA afbouwgarantie.
Share |

Copyright © 2019 Gietvloer-vloeren.nl All rights reserved. | Site Map | Webdesign