Gietvloer-vloeren.nl

home > vloeren > kosten gietvloer

Kosten gietvloeren

De kosten van een gietvloer variëren, afhankelijk van de kwaliteit van de grondstoffen en het vloeroppervlakte. De gietvloer kosten zijn in deze over het algemeen niet transparante branche voor een leek niet eenvoudig te vergelijken. De kosten van een gietvloer wordt o.a. bepaald door de verschillende laagdiktes van de vloer, de slijtvastheid van de topcoatings, de puurheid van de materialen, en de ervaring van het applicatie team.

 

Bij het vergelijken van de kosten van een gietvloer is het goed te realiseren dat het overgrote deel van de gietvloer bedrijven acteert in de industriële markt en slecht enkele op het hogere segment. In de esthetische gietvloeren branche van woning, kantoor en winkel zijn de (afwerk) eisen veel hoger dan in de industriële markt.

Als een van de eerste gespecialiseerde bedrijven acterend op het hogere segment werken wij alleen met hoogwaardige materialen en gekwalificeerd personeel.

 

Al met al is het kopen van een gietvloer een behoorlijke investering. Laat u dus vooral goed informeren bij uw gietvloeren leverancier.

 

Gietvloer kosten

Wij zijn een transparante en open organisatie en leveren hoogwaardige esthetische gietvloeren tegen scherpe prijzen. Voor een deel van de gietvloeren uit ons assortiment is het onmogelijk via onze website de kosten te bepalen. Deze unieke vloeren bevatten eigenschappen waarvoor eerst in kaart moet worden gebracht wat uw wensen zijn. U kunt hierbij denken aan onze Stones Design gietvloer die ook op wanden toegepast kan worden of onze custom-made gietvloeren waarvoor onze designers een ontwerp op maat maken.

 

Voor een groot deel van onze gietvloeren zijn de kosten via de hieronder getoonde button echter wel direct beschikbaar.

 

 

Meer informatie over de kosten van een gietvloer?

Wij beantwoorden graag al uw vragen omtrent de kosten van onze gietvloeren. neem dus gerust vrijblijvend contact met ons en stel uw vraag. Bel ons voor meer informatie over de kosten van een gietvloer.0314 - 39 18 14. Wij zijn u graag van dienst.

U kunt natuurlijk ook een geheel vrijblijvende offerte aanvragen.

Een warme gietvloer met de natuurlijke uitstraling van beton. Een betonvloer uitstraling door de vloer in twee kleuren te gieten. Een betonvloer uitstraling met onze gietvloer beton. De gietvloer beton met de tekening van een betonvloer toegepast in een badkamer. Een betonvloer uitstraling door de vloer in twee kleuren te gieten. Een betonvloer uitstraling met onze gietvloer beton.

"We zijn goed ontvangen, kregen deskundig advies en een goed product"

Wij zijn erg tevreden over de service van Smit Vloersystemen. Ook het belletje na de levering of alles in orde was, werd door mijn vrouw gewaardeerd.

Met vriendelijke groet, Peter Brokking

"Onze gietvloer ligt er prachtig bij, bedankt voor dit geweldige resultaat"

Wij willen jullie nogmaals bedanken voor de goede vloeradviezen die jullie ons gegeven hebben. Van het resultaat genieten wij iedere dag.

Mirjam en Robert Scholte

`
Meer informatie over de opbouw van onze ambachtelijk gegoten epoxy of polyurethaan gietvloeren vind u bij het onderdeel 'Technische informatie gietvloeren'
Klanten over onze gietvloeren, betonvloeren, epoxyvloeren, en onze betonlook gietvloer.
Offerteaanvraag voor hoogwaardige gietvloeren, betonvloeren, epoxyvloeren, betonlook gietvloer, grindvloeren met de NOA afbouwgarantie.
Gietvloeren, betonvloeren, epoxyvloeren, betonlook gietvloer en grindvloeren met de NOA afbouwgarantie.
Share |

Copyright © 2019 Gietvloer-vloeren.nl All rights reserved. | Site Map | Webdesign