Gietvloer-vloeren.nl

home > klantervaringen

Ervaringen van onze klanten

 

"Onze gietvloer ligt er prachtig bij, bedankt voor dit geweldige resultaat"

Wij willen jullie nogmaals bedanken voor de goede vloeradviezen die jullie ons gegeven hebben. Van het resultaat genieten wij iedere dag. Onze gietvloer ligt er prachtig bij.

Mirjam en Robert Scholte

"Wij zijn blij dat we voor jullie hebben gekozen."

Na goed onderzoek zijn we blij dat we met jullie in zee zijn gegaan. Jullie zijn zeer professioneel te werk gegaan en de vloeren zien er SUPER uit. P.s. mijn zwager zal jullie ook benaderen.

Hans Rutten & Gwen van der Graaff

"De persoonlijke aandacht was top"

Onze Smit gietvloer bevalt uitstekend. Het advies dat we kregen in de showroom over de gietvloer was prima!

Het vriendelijke personeel, lekkere kopje koffie , en de persoonlijke aandacht was top!

"We maakten ons zorgen over de kleur van de vloer"

Wij zijn bijzonder goed geholpen door jullie adviseur. We maakten ons zorgen over de kleur van de vloer. Maar door het uitgebreide kleuradvies van de Smit adviseur hebben we een uitstekende keuze gemaakt!

"Ik ben uiterst tevreden"

Ik ben uiterst tevreden. Smit vloeren voldoet in alle opzichten aan de eisen en wensen die ik als klant stel. Helaas is dit niet (meer) van veel bedrijven te verwachten. Hier liggen de kansen voor uw bedrijf om zich in de markt te onderscheiden.

"We zijn goed ontvangen, kregen deskundig advies en een goed product"

Wij zijn erg tevreden over de service van Smit Designvloeren. We zijn goed ontvangen, kregen deskundig advies en een goed product. Ook het belletje na de levering of alles in orde was, werd door mijn vrouw gewaardeerd.

Met vriendelijke groet, Peter Brokking

"Er is goed naar onze wensen geluisterd"

We zijn erg prettig geholpen. Er is goed naar onze wensen geluisterd. De uiteindelijk geleverde gietvloer en douchewand voldoen mede daardoor volledig aan onze wensen en komt prima tot zijn recht in ons interieur.

"Ik krijg geweldige reacties over mijn gietvloer."

Ik krijg geweldige reacties over mijn gietvloer. Ik stuur mijn vrienden en kennissen voor een gietvloer naar Smit vloeren. Zij geven eerlijke en goede informatie over gietvloeren en leggen alle mogelijkheden duidelijk uit.

"Ons eigen kunstwerk is nu een pronkstuk in ons interieur."

Wij verbaasden ons over de mogelijkheden die Smit vloersystemen biedt op het gebied van kunststof vloeren en wandpanelen. Het is geweldig om je eigen kunstwerk samen te stellen en uiteindelijk als pronkstuk in je interieur te hebben.

Michiel Scholte

Designvloeren met een metallic look. Stones designvloeren. Custom-made designvloeren Designvloeren voor in de slaapkamer. Stijlvolle moderne designvloeren. Designvloeren van Smit hebben een verruimend effect op uw interieur. De designvloeren van Smit vloeren zijn zeer geschikt voor badkamers.
Klanten over onze gietvloeren , betonvloeren, epoxyvloeren, en onze betonlook gietvloer.
Offerteaanvraag voor hoogwaardige gietvloeren, betonvloeren, epoxyvloeren, betonlook gietvloer, grindvloeren met de NOA afbouwgarantie.
Foto overzicht van de verschillende toepassingen van gietvloeren waaronder onze blingbling gietvloeren	.
Share |

Copyright © 2019 Gietvloer-vloeren.nl All rights reserved. | Site Map | Webdesign