Gietvloer-vloeren.nl

home > vloeren > vloeren

Vloeren van kunststof

Vloeren van kunststof hebben vele voordelen ten opzichte van andere vloer systemen, zoals natuursteen, tegels of parket. Kunststof vloeren zijn modieus, slijtvast, strak, makkelijk te onderhouden en in vele kleuren te verkrijgen.

 

Deze vloeren van epoxy of polyurethaan worden ambachtelijk met de hand over de ondervloer uitgegoten.

Kunststof vloeren zijn naadloos, kunnen direct op de afwerkvloer wordt aangebracht en hebben een ruimtelijke effect op uw interieur.

 

De comfort van kunststof vloeren

Vloeren van Polyurethaan (pu) hebben een lage warmte weerstand en voelen hierdoor van zichzelf al warm aan maar zijn indien gewenst ook zeer geschikt in combinatie met vloerverwarming. Daarnaast zijn vloeren van polyurethaan elastisch, waardoor zij in tegenstelling tot tegelvloeren niet hard aanvoelen.

Vloeren van kunststof zijn in vrijwel iedere kleur leverbaar waardoor u de vloer perfect op uw interieur kunt laten aansluiten.

 

Gietvloer-vloeren.nl is een onderdeel van Smit Vloersystemen en heeft jarenlange ervaring in esthetische kunststof vloeren. Hierdoor bent u bij ons verzekekerd van een ambachtelijk gegoten gietvloer van hoogwaardige kwaliteit.

 

Wij bieden een ruim assortiment aan gietvloeren variërend van vloeren die zijn gegoten met twee kleuren waardoor zij een betonlook hebben tot vloeren met een metaalachtige schittering en vloeren waarin marmerkiezels worden verwerkt. Ook kan er bij gietvloeren veel met vormgeving worden gedaan zoals het aanbrengen van kleurvakken en motieven of vooraf geprinte folies die op de vloer worden geplakt en later worden voorzien van een transparante gietvloer en zelfs complete kunstwerken. Bekijk ons assortiment en laat u verbazen door de vele mogelijkheden.

 

Vloeren van kuststof en het milieu.

Onze vloeren worden gemaakt met natuurlijke bestanddelen als plantaardige olie. Daardoor zijn onze gietvloeren volledig recyclebaar en wordt het milieu minder belast.

 

Vragen over onze kunststof vloeren?

Voor vragen over kuststof vloeren kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Bel ons voor meer informatie over de betonvloer als ondergrond voor onze gietvloer beton.0314 - 39 18 14. Wilt u een vrijblijvende prijs indicatie per e-mail ontvangen? Vraag deze dan hieronder aan. Wij zijn u graag van dienst!

Vloeren van polyurethaan voelen warm aan en zijn hierdoor zijn zeer geschikt voor slaapkamers. Betonlook vloeren voor in de woonkamer. Keuken vloeren. Metallic vloeren - vloeren met een metaalachtige schittering. Vloeren waarin marmerkiezels in worden verwerkt. Vloeren met een op maat gemaakt kunstwerk.

"Ik ben uiterst tevreden"

Ik ben uiterst tevreden. Smit Vloersystemen voldoet in alle opzichten aan de eisen en wensen die ik als klant stel. Helaas is dit niet (meer) van veel bedrijven te verwachten. Hier liggen de kansen voor uw bedrijf om zich in de markt te onderscheiden.

Hugo Villerius.

"Er is goed naar onze wensen geluisterd"

We zijn erg prettig geholpen. Er is goed naar onze wensen geluisterd. De uiteindelijk geleverde gietvloer en douchewand voldoen mede daardoor volledig aan onze wensen en komt prima tot zijn recht in ons interieur.

Groeten, Jos Boogers en Linda Hagers

Meer informatie over de opbouw van onze ambachtelijk gegoten epoxy of polyurethaan vloeren vind u bij het onderdeel 'Technische informatie gietvloeren'.
Klanten over onze gietvloeren, betonvloeren, epoxyvloeren, en onze betonlook gietvloer.
Offerteaanvraag voor hoogwaardige gietvloeren, betonvloeren, epoxyvloeren, betonlook gietvloer, grindvloeren met de NOA afbouwgarantie.
Gietvloeren, betonvloeren, epoxyvloeren, betonlook gietvloer en grindvloeren met de NOA afbouwgarantie.
Share |

Copyright © 2019 Gietvloer-vloeren.nl All rights reserved. | Site Map | Webdesign