Gietvloer-vloeren.nl

home > vloeren > gietvloer betonlook

Gietvloer betonlook

De gietvloer betonlook is één van de vele gietvloeren uit ons assortiment. Bij een gietvloer betonlook gaat het om een gietvloer afwerking met een tekening of vleug. Gietvloeren met een betonlook worden gecreëerd door tijdens het appliceren gebruik te maken van twee kleuren. Hierbij worden twee grijstinten gebruikt waardoor het eindresultaat een industriële beton uitstraling heeft.

 

Door de gietvloer betonlook in andere tinten uit te voeren kan een volledig ander uitstraling worden gecreëerd. Betonlook gietvloeren krijgen hiermee een bijzondere warme en natuurlijke uitstraling en kunnen zo de basis vormen voor ieder interieur. Aangezien de gietvloer betonlook ambachtelijk wordt gegoten is het eindresultaat een vlakke, slijtvaste en volledig naadloze kunststof vloer die eenvoudig is te onderhouden.

 

De betonlook gietvloer vloelt van zichzelf al warm aan maar kan ook zeer goed worden toegepast in combinatie met vloerverwarming. Onze gietvloer betonlook is in oneindig veel kleurcombinaties verkrijgbaar waarmee u deze gietvloer perfect aan kunt laten sluiten op ieder interieur.

 

Gietvloeren betonlook - Stuk voor stuk uniek en onderhoudsarm

Een gietvloer betonlook is zoals al onze gietvloeren volledig poriŽndicht en onderhoudsarm. Vloeistoffen als water, wijn en vruchtensappen kunnen hierdoor niet in de vloer dringen. Een gietvloer betonlook is zodoende makkelijk te onderhouden en zeer hygiŽnisch.

 

De gietvloer betonlook is naast betonachtige grijstinten leverbaar in alle NCS of RAL kleuren. Door de variatie in de kleuren en het patroon dat op ambachtelijke wijze wordt aangebracht door ons applicatie team is iedere gietvloer betonlook uniek. De vloeren hebben een ruimtelijk effect op uw inerieur, zijn stijlvol en zorgen voor jarenlang gebruikersgenot en woonplezier.

 

Een gietvloer betonlook heeft een natuurlijke uitstraling en geeft een modern en stijlvol uiterlijk aan uw interieur.

 

Meer informatie over de gietvloer betonlook?

Wilt u meer weten over onze gietvloer betonlook, bel on gerust op Bel ons voor meer informatie over de gietvloer betonlook.0314 - 39 18 14, Onze medewerkers staan u graag te woord. Voor een prijsindicatie van de gietvloer betonlook kunt u hieronder geheel vrijblijvende een offerte aanvragen.

Een warme gietvloer met de natuurlijke betonlook uitstraling. Een gietvloer betonlook toegepast in een slaapkamer. Een gietvloer betonlook wordt verkregen door de vloer in twee kleuren te gieten. De gietvloer betonlook met de tekening van een betonvloer toegepast in een badkamer. Een gietvloer betonlook heeft een zeer ruimtelijk effect. Een gietvloer betonlook heeft een warme en natuurlijke uitstraling.

"Onze gietvloer ligt er prachtig bij, bedankt voor dit geweldige resultaat"

Wij willen jullie nogmaals bedanken voor de goede vloeradviezen die jullie ons gegeven hebben. Van het resultaat genieten wij iedere dag. Onze gietvloer ligt er prachtig bij.

Mirjam en Robert Scholte

"Wij zijn blij dat we voor jullie hebben gekozen."

Na goed onderzoek zijn we blij dat we met jullie in zee zijn gegaan. Jullie zijn zeer professioneel te werk gegaan en de vloeren zien er SUPER uit. P.s. mijn zwager zal jullie ook benaderen.

Hans Rutten & Gwen van der Graaff

Meer informatie over de opbouw van onze gietvloer betonlook met een natuurlijke beton uitstraling vind u bij het onderdeel 'Technische informatie gietvloeren'
Klanten over onze gietvloer betonlook, epoxyvloeren, en onze custom-made gietvloer.
Offerteaanvraag voor hoogwaardige gietvloeren, betonvloeren, epoxyvloeren, betonlook gietvloer, grindvloeren met de NOA afbouwgarantie.
Foto overzicht van de verschillende toepassingen van gietvloeren waaronder onze gietvloer betonlook.
Share |

Copyright © 2019 Gietvloer-vloeren.nl All rights reserved. | Site Map | Webdesign