Gietvloer-vloeren.nl

home > vloeren > woonbeton

Woonbeton

Woonbeton vloeren zijn esthetische betonvloeren ook wel betonlook genoemd. Een andere betekenis van woonbeton is een vloeroplossing op basis van zandcement, gips of beton, eventueel gecombineerd met een synthetische opvulling. Deze woonbeton vloeren zijn harde vloeren die vooral geschikt zijn voor industriële toepassingen. Woonbeton wordt hier vaak gebruikt om te egaliseren of als basis ondergrond.

 

De nadelen van dit woonbeton:

Hieronder ziet u een aantal redenen waarvoor dit woonbeton niet geschikt is voor een woning of kantoor:

 

  • Woonbeton is scheurgevoelig
  • Woonbeton is niet volledig poriëndicht en voelt koud aan door een matige warmtegeleiding.
  • Hierdoor zullen betonvloeren snel vlekvorming krijgen die niet te verwijderen is.
  • Woonbeton is in weinig kleuren te verkrijgen.
  • In combinatie met vloerverwarming zorgt woonbeton voor meer problemen.

 

De uitstraling van woonbeton:

Woonbeton heeft echter wel een zeer natuurlijke uitstraling en geeft een stijlvol en modern uiterlijk aan uw interieur.

Een gietvloer met de uitstraling van een betonvloer.Hiervoor heeft gietvloer-vloeren.nl voor u de ideale oplossing beschikbaar met de gietvloer beton.

De gietvloer beton is een vloer met een vleug of tekening die vakkundig over het woonbeton wordt aangebracht. Hierdoor heeft de beton gietvloer de natuurlijke uitstraling van een betonvloer zonder de nadelen van woonbeton.

 

Deze gietvloer wordt in verschillende lagen over het woonbeton heen gegoten. Het woonbeton is hiervoor een ideale ondergrond. Het resultaat is een makkelijk te onderhouden, modieuse, slijtvaste, vlakke naadloze vloer met de natuurlijke uitstraling van woonbeton. De betonvloer uitstraling wordt verkregen door twee kleuren te mixen tijdens het aanbrengen van de gietlaag. De gietvloer beton uit ons assortiment vloelt van zichzelf al warm aan maar is daarnaast ook zeer geschikt in combinatie met vloerverwarming.

Onze gietvloer beton is in vele kleuren verkrijgbaar zodat u de vloer perfect kunt laten aansluiten op uw interieur.

 

Vragen over woonbeton?

Heeft u vragen over woonbeton als ondergrond voor onze gietvloer beton, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via nummer Bel ons voor meer informatie over de betonvloer als ondergrond voor onze gietvloer beton.0314 - 39 18 14, wij staan u graag te woord. Wilt u een prijsindicatie voor het aanbrengen van de gietvloer beton in uw woning of kantoor?

Vraag hieronder dan een geheel vrijblijvende offerte aan.

Een warme gietvloer met de natuurlijke uitstraling van beton. Een betonvloer uitstraling door de vloer in twee kleuren te gieten. Een betonvloer uitstraling met onze gietvloer beton. De gietvloer beton met de tekening van een betonvloer toegepast in een badkamer. Een betonvloer uitstraling door de vloer in twee kleuren te gieten. Een betonvloer uitstraling met onze gietvloer beton.

"Onze gietvloer ligt er prachtig bij, bedankt voor dit geweldige resultaat"

Wij willen jullie nogmaals bedanken voor de goede vloeradviezen die jullie ons gegeven hebben. Van het resultaat genieten wij iedere dag. Onze gietvloer ligt er prachtig bij.

Mirjam en Robert Scholte

"Wij zijn blij dat we voor jullie hebben gekozen."

Na goed onderzoek zijn we blij dat we met jullie in zee zijn gegaan. Jullie zijn zeer professioneel te werk gegaan en de vloeren zien er SUPER uit. P.s. mijn zwager zal jullie ook benaderen.

Hans Rutten & Gwen van der Graaff

Meer informatie over de opbouw van onze gietvloer beton die perfect over een betonvloer kan worden gegoten vind u bij het onderdeel 'Technische informatie gietvloeren'
Klanten over onze gietvloeren, betonvloeren, epoxyvloeren, en onze betonlook gietvloer.
Gietvloeren, betonvloeren, epoxyvloeren, betonlook gietvloer en grindvloeren met de NOA afbouwgarantie.
Offerteaanvraag voor hoogwaardige gietvloeren, betonvloeren, epoxyvloeren, betonlook gietvloer, grindvloeren met de NOA afbouwgarantie.
Share |

Copyright © 2019 Gietvloer-vloeren.nl All rights reserved. | Site Map | Webdesign