Gietvloer-vloeren.nl

home > vloeren > gietvloer slaapkamer

Gietvloer slaapkamer

Een gietvloer voor in uw slaapkamer is een uitstekende en verstandige keuze. Een kunststof gietvloer in uw slaapkamer heeft namelijk vele voordelen. Wij adviseren u daarom graag over de mogelijkheden. De gietvloeren uit ons assortiment bieden in ieder geval voldoende mogelijkheden uw slaapkamer de juiste moderne uitstraling te geven. Wat dacht u bijvoorbeeld van een slaapkamer met een stone design wandpaneel in combinatie met een betonlook gietvloer.

 

Vloerverwarming in uw slaapkamer?

De betonlook gietvloer vloelt van zichzelf al warm aan maar kan ook zeer goed worden toegepast in combinatie met vloerverwarming. Onze gietvloer betonlook is in oneindig veel kleurcombinaties verkrijgbaar waarmee u deze gietvloer perfect aan kunt laten sluiten op ieder slaapkamer interieur.

 

Betonlook slaapkamer gietvloeren

Bij een gietvloer met een betonlook voor uw slaapkamer gaat het om een gietvloer afwerking met een tekening of vleug. Gietvloeren met een betonlook worden gecreëerd door tijdens het appliceren van twee kleuren gebruik te maken. Hierbij worden twee grijstinten gebruikt waardoor het eindresultaat een moderne warme uitstraling heeft.

 

Een hygiënische gietvloer in uw slaapkamer

Hoewel een slaapkamer in de geschiedenis slechts begon met een bed, zal een slaapkamer tegenwoordig geen slaapkamer meer zijn zonder nachtkastjes, een televisie, kledingkast en een spiegel aan de muur. Het komt zelfs steeds vaker voor om de slaapkamer te integreren met de badkamer!
Een slaapkamer neemt in de woning een steeds meer prominente rol aan waardoor een gietvloer een aangename strakke aanvulling is voor deze ruimte. Zeer hygiënisch en gemakkelijk in onderhoud. De gietvloer is voor uw badkamer bovendien af te werken met een antislip toplaag. De kleurkeuze bij Gietvloer-vloeren is eindeloos.

 

Meer informatie over een gietvloer voor in uw slaapkamer?

Wilt u meer weten over onze gietvloeren, bel ons gerust op Bel ons voor meer informatie over de gietvloer betonlook.0314 - 39 18 14, Onze medewerkers staan u graag te woord. Voor een prijsindicatie van een gietvloer in uw slaapkamer kunt u hieronder geheel vrijblijvende een offerte aanvragen.

De moderne slaapkamer voor volledige ontspanning. Een gietvloer in uw slaapkamer is een verstandige keuze. Een gietvloer in uw slaapkamer is eenvoudig in onderhoud. Een witte hoogglans slaapkamer gietvloer. Een gietvloer geeft uw slaapkamer een ruimtelijk effect. Een stijlvolle gietvloer voor iedere slaapkamer. De perfecte gietvloer voor iedere slaapkamer.

"Onze gietvloer ligt er prachtig bij, bedankt voor dit geweldige resultaat"

Wij willen jullie nogmaals bedanken voor de goede vloeradviezen die jullie ons gegeven hebben. Van het resultaat genieten wij iedere dag. Onze gietvloer ligt er prachtig bij.

Mirjam en Robert Scholte

"Wij zijn blij dat we voor jullie hebben gekozen."

Na goed onderzoek zijn we blij dat we met jullie in zee zijn gegaan. Jullie zijn zeer professioneel te werk gegaan en de vloeren zien er SUPER uit. P.s. mijn zwager zal jullie ook benaderen.

Hans Rutten & Gwen van der Graaff

Meer informatie over de opbouw van onze gietvloer betonlook met een natuurlijke beton uitstraling vind u bij het onderdeel 'Technische informatie gietvloeren'
Klanten over onze gietvloer betonlook, epoxyvloeren, en onze custom-made gietvloer.
Offerteaanvraag voor hoogwaardige gietvloeren, betonvloeren, epoxyvloeren, betonlook gietvloer, grindvloeren met de NOA afbouwgarantie.
Foto overzicht van de verschillende toepassingen van gietvloeren waaronder onze gietvloer betonlook.
Share |

Copyright © 2019 Gietvloer-vloeren.nl All rights reserved. | Site Map | Webdesign