Gietvloer-vloeren.nl

home > vloeren > betonvloer

Betonvloer

Een betonvloer is een perfecte ondergrond voor een naadloze hoogwaardige gietvloer. Een Betonvloer heeft een cementgebonden basis en is een harde vloer voor industriële toepassingen. Een betonvloer wordt hier vaak gebruikt om te egaliseren of als basis ondergrond.

 

Hieronder ziet u een aantal redenen waarvoor een betonvloer als vloerafwerking niet geschikt is voor een woning of kantoor:

 

  • De werking van de ondergrond kan door een betonvloer niet worden opvangen.
  • Water en andere stoffen kan bij een betonvloer in de vloer doordringen omdat deze niet poriëndicht is.
  • Hierdoor zal een betonvloer snel vlekvorming krijgen die niet te verwijderen is.
  • Een betonvloer is in weinig kleuren te verkrijgen.
  • Zonder vloerverwarming voelt een betonvloer koud aan.

 

Betonvloer uitstraling

Een betonvloer heeft echter wel een zeer natuurlijke uitstraling en geeft een stijlvol en modern uiterlijk aan uw interieur.

Een gietvloer met de uitstraling van een betonvloer.Hiervoor heeft gietvloer-vloeren.nl voor u de ideale oplossing beschikbaar met de gietvloer beton.

De gietvloer beton is een gietvloer met een vleug of tekening. Hierdoor heeft de beton gietvloer de natuurlijke uitstraling van een betonvloer.

 

Deze gietvloer wordt in verschillende lagen over de betonvloer heen gegoten. De betonvloer is hiervoor een ideale ondergrond. Het resultaat is een modieuse, makkelijk te onderhouden, slijtvaste, vlakke naadloze vloer met de natuurlijke uitstraling van een betonvloer. De betonvloer uitstraling wordt verkregen door twee kleuren te mixen tijdens het aanbrengen van de gietlaag. De gietvloer beton uit ons assortiment voelt van zichzelf al warm aan maar is daarnaast ook zeer geschikt in combinatie met vloerverwarming.

Onze gietvloer beton is in vele kleuren verkrijgbaar zodat u de vloer perfect kunt laten aansluiten op uw interieur.

 

Vragen over onze gietvloer met een betonvloer uitstraling?

Heeft u vragen, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via Bel ons voor meer informatie over de betonvloer als ondergrond voor onze gietvloer beton.0314 - 39 18 14, wij staan u graag te woord. Wilt u een prijsindicatie voor het aanbrengen van de gietvloer beton in uw woning of kantoor?

Vraag hieronder dan een geheel vrijblijvende offerte aan.

Een warme gietvloer met de natuurlijke uitstraling van beton. Een betonvloer uitstraling door de vloer in twee kleuren te gieten. Een betonvloer uitstraling met onze gietvloer beton. De gietvloer beton met de tekening van een betonvloer toegepast in een badkamer. Een betonvloer uitstraling door de vloer in twee kleuren te gieten. Een betonvloer uitstraling met onze gietvloer beton.

"Er is goed naar onze wensen geluisterd"

We zijn erg prettig geholpen. Er is goed naar onze wensen geluisterd. De uiteindelijk geleverde gietvloer en douchewand voldoen mede daardoor volledig aan onze wensen en komt prima tot zijn recht in ons interieur.

Groeten,
Jos Boogers en Linda Hagers

"Ik ben uiterst tevreden"

Ik ben uiterst tevreden. Smit Vloersystemen voldoet in alle opzichten aan de eisen en wensen die ik als klant stel. Helaas is dit niet (meer) van veel bedrijven te verwachten. Hier liggen de kansen voor uw bedrijf om zich in de markt te onderscheiden.

Hugo Villerius

Meer informatie over de opbouw van onze gietvloer beton die perfect over een betonvloer kan worden gegoten vind u bij het onderdeel 'Technische informatie gietvloeren'
Klanten over onze gietvloeren, betonvloeren, epoxyvloeren, en onze betonlook gietvloer.
Offerteaanvraag voor hoogwaardige gietvloeren, betonvloeren, epoxyvloeren, betonlook gietvloer, grindvloeren met de NOA afbouwgarantie.
Foto overzicht van de verschillende toepassingen van gietvloeren waaronder onze gietvloer beton met de natuurlijke uitstraling van een betonvloer.
Share |

Copyright © 2019 Gietvloer-vloeren.nl All rights reserved. | Site Map | Webdesign