Gietvloer-vloeren.nl

home > vloeren > gietvloer keuken

Gietvloer keuken

Een gietvloer in uw keuken is een uitstekende en verstandige keuze. Een kunststof gietvloer in uw keuken heeft namelijk vele voordelen. Wij adviseren u daarom graag over de mogelijkheden. De gietvloeren uit ons assortiment bieden in ieder geval voldoende mogelijkheden uw keuken de juiste moderne uitstraling te geven. Wat dacht u bijvoorbeeld van een stone design aanrechtblad in uw keuken in combinatie met een betonlook gietvloer.

 

Betonlook gietvloeren voor de keuken

Bij een gietvloer met een betonlook in uw keuken gaat het om een gietvloer afwerking met een tekening of vleug. Gietvloeren met een betonlook worden gecreëerd door tijdens het appliceren van twee kleuren gebruik te maken. Hierbij worden twee grijstinten gebruikt waardoor het eindresultaat een moderne warme uitstraling heeft.

 

Vloerverwarming in uw keuken?

De betonlook gietvloer vloelt van zichzelf al warm aan maar kan ook zeer goed worden toegepast in combinatie met vloerverwarming. Onze gietvloer betonlook is in oneindig veel kleurcombinaties verkrijgbaar waarmee u deze gietvloer perfect aan kunt laten sluiten op ieder keuken interieur.

 

Een hygiënische keuken gietvloer

De keuken neemt in de woning een steeds meer prominente rol aan waardoor een gietvloer een aangename strakke aanvulling is voor deze ruimte. Zeer hygiënisch en gemakkelijk in onderhoud. De gietvloer is voor uw keuken bovendien af te werken met een antislip toplaag. De kleurkeuze bij Gietvloer-vloeren is eindeloos.

 

Meer informatie over een gietvloer voor in uw keuken?

Wilt u meer weten over onze gietvloeren, bel ons gerust op Bel ons voor meer informatie over de gietvloer betonlook.0314 - 39 18 14. Wij staan u graag te woord met een deskundig advies. Voor een prijsindicatie van een gietvloer in uw keuken kunt u hieronder geheel vrijblijvende een offerte aanvragen.

Een witte hoogglans keuken gietvloer. Een gietvloer in uw keuken is zeer hygiënisch. De gietvloer voor u keuken is leverbaar in iedere gewenste kleur. De moderne keuken voor volledige ontspanning. Een betonlook gietvloer voor een moderne uitstraling in uw keuken. De gietvloer is volledig waterdicht. Een eenvoudig te onderhouden keuken met een gietvloer.

"Onze gietvloer ligt er prachtig bij, bedankt voor dit geweldige resultaat"

Wij willen jullie nogmaals bedanken voor de goede vloeradviezen die jullie ons gegeven hebben. Van het resultaat genieten wij iedere dag. Onze gietvloer ligt er prachtig bij.

Mirjam en Robert Scholte

"Wij zijn blij dat we voor jullie hebben gekozen."

Na goed onderzoek zijn we blij dat we met jullie in zee zijn gegaan. Jullie zijn zeer professioneel te werk gegaan en de vloeren zien er SUPER uit. P.s. mijn zwager zal jullie ook benaderen.

Hans Rutten & Gwen van der Graaff

Meer informatie over de opbouw van onze gietvloer betonlook met een natuurlijke beton uitstraling vind u bij het onderdeel 'Technische informatie gietvloeren'
Klanten over onze gietvloer betonlook, epoxyvloeren, en onze custom-made gietvloer.
Offerteaanvraag voor hoogwaardige gietvloeren, betonvloeren, epoxyvloeren, betonlook gietvloer, grindvloeren met de NOA afbouwgarantie.
Foto overzicht van de verschillende toepassingen van gietvloeren waaronder onze gietvloer betonlook.
Share |

Copyright © 2019 Gietvloer-vloeren.nl All rights reserved. | Site Map | Webdesign